Διεύθυνση: Λετρίνων 01, Πύργος, Ηλεία. Τ.Κ. 27100

Τηλέφωνo: 26210 33739, 26210 32654. Κινητό: 6948270215. Φαξ: 26210 33739

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 

 

Δραστηριότητα

 

Η δραστηριότητά μας σε αυτή τη φάση εστιάζει σε δύο τομείς:

 

1.     Τις εφαρμογές Η/Μ (ενέργεια):

 • Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα: απλά ή υβριδικά.
 • Διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά με τη ΔΕΗ. Παρέχουμε συνολική κάλυψη: μελέτη, αδειοδότηση (αν απαιτηθεί), εγκατάσταση και συντήρηση.
 • Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες προς έκδοση οικοδομικών αδειών και επίβλεψη της εγκατάστασης αυτών,
 • Αδειοδότηση βιοτεχνιών και καταστημάτων (έκδοση αδειών λειτουργίας από Δήμους ή την Περιφέρεια, έκδοση πιστοποιητικών πυροπροστασίας κ.λπ.) και επίβλεψη της εγκατάστασης αυτών,
 • Πιστοποιητικά ΔΕΗ.

2.      Τον κτηριακό τομέα (δόμηση) :

 • Οικοδομικές άδειες και επίβλεψη κατασκευής κτηρίων,
 • Τοπογραφικές εργασίες με σύγχρονα μηχανήματα GPS
 • Ενεργειακές επιθεωρήσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.
 • Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων.

 

Φωτοβολταϊκά συστήματα

 

Ιδιαίτερη εμπειρία και τεχνογνωσία έχουμε αποκτήσει στη μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Και όλα έχουν γίνει με την πλήρη επίβλεψη από μηχανικό.

 Είμαστε δε από τα λίγα γραφεία στο νομό Ηλείας που μπορούμε να μελετήσουμε συνολικά οποιαδήποτε περίπτωση φωτοβολταϊκού συστήματος (αυτόνομα ή διασυνδεδεμένα) και με τη συμμετοχή του ενδιαφερόμενου να καταλήξουμε σε μια λύση που θα ικανοποιεί τις ανάγκες του.

Πλεονέκτημά μας είναι η τεχνογνωσία και η ανεξαρτησία μας: δεν είμαστε αντιπρόσωποι ούτε μέλη εμπορικών αλυσίδων, οπότε μπορούμε, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού πολλών κατασκευαστών, να προτείνουμε την λύση που ταιριάζει καλύτερα, από οικονομική και τεχνική άποψη, στις ανάγκες του ενδιαφερόμενου.

Επίσης, η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας εγγυάται την σωστή συντήρηση των εγκαταστάσεων και την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.

ENERGODOMHSH LOGO NO TEXT

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:

Το τεχνικό γραφείο «Ενεργοδόμηση» ιδρύθηκε το 2011.

Στο ενεργειακό τομέα υπεύθυνος είναι ο Κώστας Γεωργάτος, Ηλεκτρολόγος  Μηχανικός Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) (φωτοβολταϊκά συστήματα-αυτόνομα ή συνδεδεμένα με τη ΔΕΗ, ανεμογεννήτριες, Η/Μ εγκαταστάσεις και μελέτες).

Ακόμα, συνεργάζονται μηχανικοί και άλλοι επιστήμονες με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος ειδικοτήτων, σε στενή επαφή με αξιόπιστους και έμπειρους τεχνικούς που διαθέτουν γνώση και  διάθεση να προχωρήσουν σε νέες καινοτόμες εφαρμογές με βέλτιστη ποιότητα.

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ:

Η «Ενεργοδόμηση» δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων επικεντρώνοντας στην κάλυψη κάθε εφαρμογής στον τομέα της ενέργειας, όπως στην παραγωγή της με φωτοβολταϊκά συστήματα -αυτόνομα ή διασυνδεδεμένα-, στην εξοικονόμηση ενέργειας κ.λπ.

Οι στόχοι μας είναι:

 • Η κατασκευή ποιοτικών και αποτελεσματικών εγκαταστάσεων
 • Το ξέμπλεγμα κάθε «γόρδιου δεσμού» σε συναλλαγές με το δημόσιο (π.χ. αδειοδοτήσεις, τοπογραφικά, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά ΔΕΗ κλπ)
 • την ολοκληρωμένη, γρήγορη και αποτελεσματική προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών από ένα σημείο (one stop shop), και όχι από μεμονωμένους επαγγελματίες, κάτι που προκαλεί αυξημένο κόστος και κακό συντονισμό.
 • ΠΡΟΦΙΛ

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ: Το τεχνικό γραφείο «Ενεργοδόμηση» ιδρύθηκε το 2011. Στο ενεργειακό τομέα υπεύθυνος...

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Δραστηριότητα   Η δραστηριότητά μας σε αυτή τη φάση εστιάζει σε δύο τομείς:   1.     Τις εφαρμογές Η/Μ...

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Λετρίνων 01, Πύργος, Ηλεία. Τ.Κ. 27100 Τηλέφωνo: 26210 33739, 26210 32654. Κινητό:...